Δύο Κορίνθιοι πολιτικοί (ένας Υφυπουργός και ένας Βουλευτής ) στην Καρδίτσα ….

Δύο Κορίνθιοι πολιτικοί της κυβέρνησης, ένας Υφυπουργός και ένας Βουλευτής  βρέθηκαν χθες στην Καρδίτσα. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας και ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας. Εκεί συζήτησαν με πολίτες, επιχειρήσεις, παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής.

Είδαν από κοντά και επιθεώρησαν τις εργασίες στο υπό κατασκευή διυλιστήριο και δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου και το 2ο Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Λίμνης Σμοκόβου που αποτελούν σπουδαία αναπτυξιακά έργα για την ευρύτερη περιοχή και κυρίως για τους αγρότες.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν  την επιχείρηση παραγωγής λιπασμάτων BhP και την μονάδα κατασκευής μελισσοκομικού εξοπλισμού και χονδρικού εμπορίου μελιού APITEC – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ.  Επιχειρήσεις με σημαντική εξαγωγική δυναμική που συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη και στην απασχόληση.

Λίγο αργότερα, μετά την σύσκεψη εργασίας που πραγματοποίησαν  στο Δημαρχείο Σοφάδων, έγινε μια πλήρης ενημέρωση και επιθεώρηση των έργων που αφορούν τους οδικούς άξονες και τον νέο κυκλικό κόμβο της περιοχής. Τέλος, συζήτησαν  για την πρόοδο νέων έργων υποδομής που αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα.

Με τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Τ.Ο.Ε.Β. Ταυρωπού και εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων πραγματοποίησαν μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης, κυρίως στο κομμάτι των επενδύσεων, των φοροελαφρύνσεων και του αγροδιατροφικού τομέα.

Ακολούθησε κοινή Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και  μετά συμμετοχή στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ