Δ. Πτωχός: «Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι σε εκδηλώσεις που μπορούν να σε γεμίσουν εικόνες, βιωματικές εμπειρίες, μουσική, αρώματα, χρώματα, μοναδικούς συνδυασμούς”

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή  η 11η Ανθοκομική Έκθεση στην Καλαμάτα, η οποία θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων έως τις 26 Μαΐου .

Ο κος Πτωχός σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι σε εκδηλώσεις που μπορούν να σε γεμίσουν εικόνες, βιωματικές εμπειρίες, μουσική, αρώματα, χρώματα, μοναδικούς συνδυασμούς. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της 11ης Ανθοκομικής Έκθεσης και για την επισκεψιμότητά της από κάθε μέρος της Περιφέρειάς μας και όχι μόνο»

Η Ανθοκομική, που φέτος είναι αφιερωμένη στην Ελληνική αυλή, θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δέντρα, αλλά και εργαλεία ή εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς στο ανανεωμένο και πάντα φιλόξενο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, αναφέρει χαρακτηριστικά η Περιφέρεια. 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ