Δήμος Σικυωνίων: “Η κοινωνία μας έχει ισχυρά αντανακλαστικά ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης, την πιο μεγάλη ελπίδα για το μέλλον μας!”

Αναχώρησε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου η βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που συγκεντρώθηκε στον Δήμο Σικυωνίων. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στον δήμο Φαρκαδόνας, κοινότητα Κεραμίδι και στον δήμο Παλαμά και έχουν ως στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel, αναφέρει ο δήμος.

Τόσο η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Βάσω Μπουζιάνη, όσο και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησαν τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Θεσσαλίας.

“Η μεγάλη ανταπόκριση, σημείωσαν, δείχνει ότι η κοινωνία μας έχει ισχυρά αντανακλαστικά ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης και αυτό αποτελεί την πιο μεγάλη ελπίδα για το μέλλον μας!” αναφέρει ακόμη ο δήμος.

Τέλος, όπως ανέφεραν, ο δήμος Σικυωνίων θα παραμείνει σε επιφυλακή για νέα δράση συλλογής βοήθειας που τυχόν χρειαστεί για τους χειμαζόμενους συνανθρώπους μας, όπως έχει κάνει κάθε φορά που παρέστη ανάγκη συνδρομής και υποστήριξης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ