Εθιμοτυπική επίσκεψη στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας πραγματοποίησε η Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Ιωάννα Παναγοπούλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η  Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Ταξίαρχος, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, συνεχάρη θερμά την κ. Παναγοπούλου, για την θέση που ανέλαβε, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ, σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τοπικής μας κοινωνίας , καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην διαχρονικά αγαστή σχέση της Ι. Μητροπόλεως μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε την κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της μεταξύ άλλων την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της Ι. Μητροπόλεως μας, για να την προστατεύει, να την ενισχύει και να την ενδυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ