Ενίσχυσε το έργο της «Θεοπροσφοράς» η Αστυνομική Διεύθυνση  του νομού μας

Το σημαντικό έργο της «Θεοπροσφοράς» ενίσχυσε αυτέ τις γιορτινές ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας . Την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου, ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, παρέλαβε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Αστ. Διευθύνσεως κ. Μπράβο Γεώργιο, και την Υπαστυνόμο κ. Πολίτου Αγγελική εκατό κιλά (100kg) τρoφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της «Θεοπροσφοράς», εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων.

Η Ιερά Μητρόπολη αναφέρει, μεταξύ άλλων,  σχετικά: «Ο κ. Μπράβος γνώστης της φιλανθρωπικής δράσεως της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου καθημερινά 4.500 περίπου συνάνθρωποί μας ενισχύονται από διάφορες δράσεις, εξήρε το πολυσήμαντο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται, το οποίο η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας θέλησε να ενισχύσει με την συγκινητική συμμετοχή των Αστυνόμων και του προσωπικού και εξέφρασε την διάθεση όλων των Αστυνομικών της Κορινθίας να υπακούσουν και να συνδράμουν στην ιδιαίτερη για φέτος προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου για «μπαράζ» φιλανθρωπίας και «επίθεση» αγάπης προς τον πλησίον μας.»

«Ο π. Αρκάδιος, εκ μέρους του Ποιμενάρχου μας μετέφερε τις πατρικές Του ευχές και ευλογίες αλλά και τις εγκάρδιες ευχαριστίες Του για αυτή την σημαντική κίνηση της τοπικής μας Αστυνομίας και επεσήμανε την γνωστή και άξια αναφοράς πλέον μακροχρόνια και πολυεπίπεδη συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου με την Αστ. Διεύθυνση Κορινθίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ