Ενδιαφέρει και τους αγρότες της Κορινθίας: Νέο Μέτρο στοχεύει στις νέες τεχνολογίες (με χρηματοδότηση) για την γεωργία και την προστασία του περιβάλλοντος

Αύριο Δευτέρα 15 Μαρτίου  ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση της προδημοσίευσης του Μέτρου για τους Νέους αγρότες , ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η πρόταση των μέτρων με συγκεκριμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά, προκειμένου να τεθούν και αυτά σε δημόσια διαβούλευση.

Τι προβλέπουν τα  νέα Σχέδια

Τα νέα Σχέδια Βελτίωσης και στη μεταβατική περίοδο 2021-2022, λόγω και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας είναι η ψηφιακή και πράσινη γεωργία. Έτσι, λοιπόν  όλα δείχνουν την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της γεωργίας και ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών καθώς και στην πράσινη γεωργία, δηλαδή της προστασίας του περιβάλλοντος και της αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Στην πρόσκληση των σχεδίων βελτίωσης θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στήριξης και όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση στήριξης στην πρόσκληση του 6.1. (Υπομέτρο).

Μέσω και αυτού του νέου Προγράμματος αναμένεται να ενισχυθούν χιλιάδες αγρότες και του νομού μας  αφού με το νέο Μέτρο θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον χρηματοδότηση για την απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού από τους Νέους Αγρότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ