Ενδιαφέρει τους Κορίνθιους παραγωγούς: Το κανάλι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στο youtube – Η εφαρμογή AgriSnap-GR παρέχει πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ

Και ενώ το αγροτικό ζήτημα εξακολουθεί και με τις εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για τη νέα ΚΑΠ , η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προχώρησε στη δημιουργία βοηθητικού υλικού με τη μορφή βίντεο. Θα προβεί δε σε άμεση ενημέρωση των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και των παραγωγών για την νέα αυτή δυνατότητα ενημέρωσής τους. Και αυτό, όπως αναφέρει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, “με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παροχή βοήθειας προς τους δικαιούχους παραγωγούς, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές που έχει επιφέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική”

Στο πλαίσιο των ελέγχων με παρακολούθηση (monitoring), είναι υποχρεωτική η αποστολή αποδεικτικών στοιχείων από τους ίδιους τους δικαιούχους φωτογραφιών με γεωσήμανση με τη χρήση της εφαρμογή AgriSnap-GR.

Από την 01/03/2024 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. έχει επίσημο κανάλι στο ΥouΤube, στο οποίο έχουν αναρτηθεί τα πρώτα δύο βίντεο με αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στην εγκατάσταση και παρουσίαση της εφαρμογής AGRISNAP-GR, η οποία χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό.

Το επίσημο κανάλι είναι: www.youtube.com/@opekepe.greece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ