Ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στο Νοσοκομείο Κορίνθου – Σειρά επισκέψεων

Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου  επισκέφτηκε χθες ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας . Εκεί ενημερώθηκε  για την πορεία του εμβολιασμού, ενώ ταυτόχρονα ο κος Δήμας ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική τους δουλειά. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η διοίκηση του Νοσοκομείου  τον διαβεβαίωσε πως η διαδικασία του εμβολιασμού προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και σε άριστες υγειονομικές συνθήκες. Παράλληλα  είχε  συνομιλίες με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Λίγο νωρίτερα, ο Υφυπουργός  επισκέφτηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Νοσοκομείου Κορίνθου όπου παραδόθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός για την διευκόλυνση του έργου τους.

Στη συνέχεια πήγε στο «Ευθύμειο» Κέντρο. Εκεί ο κος Δήμας  συνομίλησε με την Πρόεδρο, τον διευθυντή, τους θεραπευτές και τα παιδιά,  ενώ αυτοί του πρόσφεραν  πολύ συγκινητικά δώρα.

«Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το κοινωνικό τους έργο. Το Κέντρο παρέλαβε έναν νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή για τις ανάγκες των παιδιών και του προσωπικού.», δήλωσε  και συνέχισε: « Οι τοπικές κοινότητες, στα χωριά της Κορινθίας, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Σήμερα παραδόθηκε στο Μούλκι, στο Πάσιο, στο Διμηνιό, στην Καλλιθέα και τον Πύργο τεχνολογικός αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σημαντικές ανάγκες όμως έχουν και τα σχολεία. Το πρωί επισκέφτηκα το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λουτρακίου, που υπάγεται στα ΕΠΑΛ, και το Λύκειο Λεχαίου όπου οι διευθυντές των σχολείων παρέλαβαν τεχνολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συνομίλησα με τους Καθηγητές των σχολείων και τους ευχαρίστησα για την δουλεία τους παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας.»

«Η Κορινθία διαθέτει εξαιρετικά δραστήριους πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι διατηρούν ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα, την ιστορία και τις παραδόσεις της περιοχής μας. Ένας από αυτούς είναι και ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας «Λέλα Ιατρίδη»  ο οποίος παρέλαβε σήμερα νέο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο του.

Οι δωρεές έγιναν με την ευγενική χορηγία της Eurobank, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά.», αναφέρει ο Κορίνθιος Υφυπουργός .

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ