Εντατικές εργασίες στα Πίσια, που παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Καθαρισμοί δρόμων, αποκατάσταση βλαβών στον φωτισμό, απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων

Μπορεί η Κοινότητα των Πισίων να έχει κηρυχθεί (και μέχρι τις 27 Μαϊου, μετά τη νέα απόφαση της Πολιτικής προστασίας) σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της κατολίσθησης στον δρόμο Αλεποχωρίου – Σχίνου, αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης , ωστόσο γίνονται εργασίες από τον Δημοτική Αρχή Γ. Γκιώνη με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Αθ. Μουζάκη σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Πισίων για ένα καθαρότερο περιβάλλον ειδικά τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Έγινε απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων από τον ανάδοχο και καθαρισμός σε κεντρικά σημεία από υπαλλήλους Πρασίνου – Καθαριότητας του Δήμου, ενώ μετά το Πάσχα θα συνεχιστούν καθαρισμοί σε όλη την Κοινότητα, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος της Τ.Κ. ο οποίος επίσης αναφέρει πως σε όλη Κοινότητα επί δύο ημέρες υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Σ. Πέρρα αποκατέστησαν βλάβες στον Δημοτικό φωτισμό. Οι βλάβες ήταν αρκετές και δύσκολες. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που στο άμεσο μέλλον θα αποκατασταθούν. Επίσης στα Πίσια πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί σε όλους τους δρόμους του χωριού και απομακρύνθηκαν φερτά υλικά. Ο αρμόδιος χειριστής του μηχανήματος ολοκλήρωσε τους καθαρισμούς με άψογο τρόπο, καταλήγει ο κος Λάμπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ