Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή της φετινής Eurovision και προκρίθηκε στον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, παρόλη την ταλαιπωρία από την φαρυγγίτιδα

Άν και αρρώστησε μία ημέρα πριν με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα, η Μαρίνα Σάττι, κατάφερε να ανέβει χθες το βράδυ στην σκηνή της Eurovision 2024 , εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διεθνή αυτό διαγωνισμό τραγουδιού και να εντυπωσιάσει.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την ανησυχία τους μην δεν τα καταφέρει να εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό. Τελικά η τραγουδίστρια πήρε την κατάλληλη θεραπεία και φάρμακα και κατάφερε να ανέβει στη σκηνή.

Τελικά κατάφερε και θα εμφανιστεί στην 12η θέση του μεγάλου τελικού το Σάββατο 11 Μάϊου. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήμουν άρρωστη, κάθε 3 ώρες ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα». Όπως εξήγησε στη συνέχεια, φοβήθηκε ότι μπορεί να κλείσει η φωνή της στη σκηνή, όμως κατάφερε να το σώσει. «Είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα. Ήρθα χαλαρά κι είπα ότι θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Τελικά, βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν», δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ