Επίσκεψη στην λαχαναγορά στου Ρέντη και μήνυμα ότι ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής, από τον Πρωθυπουργό

φωτο: protothema

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στη λαχαναγορά στου Ρέντη από όπου έστειλε ξανά το μήνυμα ότι ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής  και ότι «έχουμε για πρώτη φορά όμως ενθαρρυντικά δείγματα ότι και ο επίμονος πληθωρισμός στα τρόφιμα φαίνεται να αρχίζει πια να κάμπτεται και έχουμε πια πτώση τιμών» .

Ο πρωθυπουργός σημείωσε αρχικα ότι «σε αυτή τη συγκυρία αυτές οι επισκέψεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια έτσι ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές».

«Αγωνιζόμαστε, με αυστηρούς ελέγχους στην αγορά και σε συνεννόηση πάντα με όλη την εφοδιαστική αλυσίδα να μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία θα είναι σε τιμές αντίστοιχες είτε χαμηλότερες από τις περσινές» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε επιπλέον «ο αγώνας κατά της ακρίβειας, έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι ένας αγώνας συνεχής. Έχουμε όμως για πρώτη φορά ενθαρρυντικά δείγματα ότι και ο επίμονος πληθωρισμός στα τρόφιμα φαίνεται να αρχίζει πια να κάμπτεται και όπως είπα έχουμε πια και πτώση τιμών που τελικά αυτό είναι το ζητούμενο προκειμένου να ανακουφιστεί το μέσο νοικοκυριό».

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σρέκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ