Ετήσιο Γαστρονομικό Φεστιβάλ “έρχεται” τον Ιούνιο του 2022 στο Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων – Μία πρωτότυπη ιδέα απο τον L.T.O και τον Σύλλογο ” Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ”

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου , με ανακοίνωσή του , κάνει γνωστή μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Όπως αναφέρει “ανέθεσε για τα επόμενα 3 χρόνια στην εταιρεία τουριστικού marketing, Respond On Demand Ltd την οργάνωση ετήσιου διήμερου Φεστιβάλ Γαστρονομίας. Στόχος του Φεστιβάλ είναι η δημιουργία ενός θεσμού που θα προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους Έλληνες και ξένους επισκέπτες στο Λουτράκι.

Το Φεστιβάλ οργανώνεται υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης-μελών του Συλλόγου Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».
Η πρώτη επίσημη διοργάνωση του Φεστιβάλ θα γίνει τον Ιούνιο του 2022 με πλήθος εκδηλώσεων όπως:
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ
ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΕΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 (αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα) θα οργανωθεί ένας προπομπός του Φεστιβάλ, όπου για μία μέρα θα υλοποιηθούν στοχευμένες δράσεις για τους Έλληνες –ντόπιους και επισκέπτες- και τους διεθνείς επισκέπτες, που θα βρίσκονται στην περιοχή. Σκοπός του προπομπού αυτού είναι να γίνει μια πρώτη επίσημη παρουσίαση του project στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές του τουρισμού.
Θα προσκληθούν Έλληνες δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων , στους οποίους θα παρουσιαστεί το project, έτσι ώστε το 2022 να είναι έτοιμο προς πώληση και προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό . Η εταιρεία Respond On Demand θα επικοινωνήσει το Φεστιβάλ του 2022 στη μεγάλη database τουριστικών γραφείων εξωτερικού που διαθέτει, προκειμένου να το εντάξουν στα μελλοντικά τους πακέτα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου στο email: info@lto.org.gr, ή στην εταιρεία Respond On Demand Ltd στο τηλέφωνο 6932230665 και στο email: respondirector@gmail.com .”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ