Ετοιμάζονται για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι, που έχουν ετοιμάσει το Επιμελητήριο και οι Εμπορικοί Σύλλογοι, η Κόρινθος και το Λουτράκι

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με τους Εμπορικούς συλλόγους συνεχίζονται και μετά το Κιάτο, “έρχονται ” στην Κόρινθο και το Λουτράκι. Διαβάστε αντίστοιχα τις προσκλήσεις και μην τα χάσετε!!!: 

“Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μουσική και δράσεις για τα παιδιά θα στηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στον πεζόδρομο της Κορίνθου (στο ύψος της Ερμού με την Πυλαρινού) από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Eμπορικός Σύλλογος Κορίνθου.
Βασικός στόχος είναι η τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και η ενίσχυση της αγοράς, μέσα από τη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ και τον Άρη Σταύρου καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους ς που κάνουν την βόλτα τους στην αγορά.
Η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων – @Corinthian Wine Club – Evoin Evan μαζί με το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμου και το Οινοποιείο Σκλήρης θα σερβίρουν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών και θα ζεστάνουν τους περαστικούς.
Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του IEK Europroodos Corinth περιμένουν τους μικρούς μας φίλους αναλαμβάνοντας να τους απασχολήσουν δημιουργικά, όπως και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως είναι να είσαι παιδί.
Διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ενώ εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζουν’’ στα πρόσωπά μας, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες.
Τέλος τα τμήματα μαγειρικής μαζί με άλλους εκπαιδευόμενους της σχολής μαγειρεύουν live και μας κερνάνε λαχταριστές συνταγές!
Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα συμμετέχουν τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Global ARTS Studios με εργαστήρια κινούμενου σχεδίου, ζωγραφικής, κατασκευών και θεατρικών αφηγήσεων, σκίτσο σε λίγα λεπτά, βίντεο με χάρτινους χαρακτήρες, θεατρικό παιχνίδι στην αφήγηση μιας ιστορίας για παιδιά όλων των ηλικιών.
Τέλος, το ΚΔΑΠ Αερόστατο της Γνώσης, το ΚΔΑΠ “Παιδεία εν Δράσει” και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εφυραίος ΑΘΛΟΣ θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά με εργαστήρια χειροτεχνιών, ζωγραφικής και με πολλά πολλά παιχνίδια.
Σας περιμένουμε!”

Στο Λουτράκι

“Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μουσική και δράσεις για τα παιδιά θα στηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία Λουτρακίου (Πλατεία 25ης Μαρτίου) από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου.

Βασικός στόχος είναι η ενίσχυση της αγοράς, μέσα από τη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Βασίλη Καρδάρα καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους που κάνουν την βόλτα τους στην αγορά.

Το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη θα σερβίρουν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών και θα ζεστάνουν τους περαστικούς.

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ περιμένουν τους μικρούς μας φίλους αναλαμβάνοντας να τους απασχολήσουν δημιουργικά, όπως και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως είναι να είσαι παιδί. Διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ενώ εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζουν’’ στα πρόσωπά μας, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες!

Σας περιμένουμε!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ