Ευχαριστίες από τον Μητροπολίτη Διονύσιο για την συνδρομή της Δημοτικής Αρχής στα “ΠΑΥΛΕΙΑ” έλαβε ο Βασίλης Νανόπουλος που παρέστη στις εκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ήταν παρών στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Ιδρυτού της Τοπικής Εκκλησίας της Κορίνθου και Πολιούχου της πόλεως της Κορίνθου, Αποστόλου των Εθνών Παύλου.
Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 παρακολούθησε τον Μέγα Συνοδικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, ως εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου β’ και μετείχε στην λιτάνευση των εικόνων του Αποστόλου Παύλου και της Παναγίας της ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ μαζί με πλήθος πιστών και αρχών.

Ανήμερα της γιορτής, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ο Δήμαρχος μετείχε στην πρωινή Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου όπου και έλαβε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ Διονύσιο ευχαριστίες, εξ ονόματος όλων των Κορινθίων, για την συνδρομή των αρχών στην διεξαγωγή των ΠΑΥΛΕΙΩΝ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ.Δήμαρχος παρέστη στον Μέγα Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο «Βήμα του Γαλλίωνος» στην Αρχαία Κόρινθο καθώς επίσης και στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ 2022».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ