“Ζήστε το Μαζί μας” το σλόγκαν του φετινού κορινθιακού καρναβαλιού. Έγινε η πρώτη συνάντηση Δήμου, σχολείων, φορέων και συλλόγων και θα ακολουθήσει και άλλη

“Ζήστε το Μαζί μας”, είναι το σλόγκαν του φετινού Κορινθιακού Καρναβαλιού και ήδη , μετά από πρόσκληση του Δήμου,  ολοκληρώθηκε χθες στο δημαρχείο Κορίνθου κατόπιν προσκλήσεως του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Παναγιώτη Λαμπρινού, η πρώτη συνάντηση της καρναβαλικής επιτροπής, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων, ενόψει των εκδηλώσεων για το Κορινθιακό  Καρναβάλι  2024.

Στη συνάντηση  συζητήθηκε  ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων και οι δηλώσεις συμμετοχής των Πολιτιστικών Σωματείων, των Αθλητικών  Συλλόγων, όλων των  σχολείων και των φορέων που επιθυμούν  να συμβάλουν  στα πολιτιστικά  δρώμενα του Καρναβαλιού.

Στην συζήτηση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος , διατυπώθηκαν  απόψεις, εκτιμήσεις και προτάσεις για το  πρόγραμμα εκδηλώσεων του Καρναβαλιού και την ανάπτυξή του.

“Προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η μαζική συμμετοχή, φαντασία, καλλιτεχνική και δημιουργική διάθεση εκ μέρους των τοπικών φορέων και όλων  των καρναβαλιστών “, επισήμανε ο Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινός.

Η επιτροπή καθόρισε ημερομηνία λήξης συμμετοχής την 10η Φεβρουαρίου 2024 και όρισε την εκ νέου συνάντηση προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές προτάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ