Η Άννα Καλογεροπούλου και ο Γιώργος Γκιώνης  στην παρουσίαση του προγράμματος του Ράλι Ακρόπολις που θα περάσει από Λουτράκι & Αγίους Θεοδώρους

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παρέστη στην παρουσίαση της  επαναφοράς στη χώρα μας του Ράλι Ακρόπολις. Η εκδήλωση  έγινε στην Αθήνα  την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος”. Εκεί παρέστη και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου εκπροσωπώντας την  Περιφέρεια Πελοποννήσου -περιοχές της οποίας περιλαμβάνονται στις ειδικές διαδρομές της φετινής διοργάνωσης που ξεκινά την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 του μήνα.

Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του αγώνα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Η Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι “ως γεγονός παγκόσμιας προβολής, θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές και το κάλλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου”, αφού ήδη από την πρώτη ημέρα της διαδρομής ο αγώνας θα διεξαχθεί από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας έως και το Λουτράκι.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι η συνεργασία με τις υπόλοιπες Περιφέρειες μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει και ολοκληρώνοντας υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός “θα αποτελέσει, αναμφίβολα, το έναυσμα για ένα σύνολο κι άλλων αθλητικών γεγονότων που μπορούν να προάγουν διεθνώς τη χώρα μας, όπως ο διεθνής αγώνας Μotocross, που θα διεξαχθεί στη Μεγαλόπολη την 1η Αυγούστου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ