Η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας έκοψε την Βασιλόπιτα με πλούσιο “μενού” δράσεων και τη Γενική Συνέλευση

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Alkyon Resort Hotel & Spa η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας, Corinthia Hotel Association καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!
Έγινε μια ανασκόπηση:
👉 Όλων των δράσεων της Ένωσης για το 2023 και η συμμετοχή στη Έκθεση Senniorgarden στην Σουηδία και στην “Φιλοξένια” στην Θεσσαλονίκη
👉 Παρουσιάστηκαν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων HyPro4ST Project & EDUCREAT στα οποία συμμετέχει η Ένωση ως Partner!
👉Την συμμετοχή της έκθεσης και τον συντονισμός του πάνελ “Αειφόρες Πρακτικές στην Κορινθία” στην Έκθεση “Πελοπόννησος, Κόρινθος 2023” που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας
👉 Έγινε αναφορά απο το μέλοςGiannis Kontis και Γραμματέα του Loutraki Tourism Organization, στην ουσιαστική συμβολή του Info Kiosk στον Ισθμό όπου φέτος το επισκέφτηκαν πάνω από 100.000 τουρίστες οι οποίοι πληροφορήθηκαν για την Κορινθία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο!
👉 Έγινε παρουσίαση απο το μέλος Daphne Mavrommati για το πολύ ενδιαφέρον app “Αναβαθμίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη: self-guided walking & driving tours by locals”
👉Έγινε επίσης αναφορά στον επιτυχημένο θεσμό Taste Of Loutraki – The Corinthian Food Festival, από τον Giannis Kontis
👉Παρουσιάστηκαν από το μέλος Έλενα Μαλακού τα αποτελέσματα της προσπάθειας που έγινε από το Δίκτυο Προστασίας Ζήρειας  για την μη τοποθέτηση αναμογεννητρίων στα Ζήρια και την θετική έκβαση της!
👉Παρουσιάστηκε από το μέλος Alkiviadis Dritsas ο Ορεινός Αγώνας Γερανείων που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο
👉Έγινε αναφορά στην Ημέρα Καριέρας που πραγματοποιήθηκε στις 08.02.24 από το μέλος μας Stephen Poulitsis
👉Ενημερώθηκαν τα μέλη για τις δράσεις του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Καθηγητή Μαρινάκο Κωσταντίνο!

Η Ένωση ευχαριστεί πολύ τo μέλος τη; Alkyon Resort Hotel & Spa για την φιλοξενία του καθώς και το μέλος  Πλειάδων Γη / Pliadon Gi για την προσφορά του στο φλουρί της πίτας μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ