Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου διαψεύδει ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι “ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους”

Από το γραφείο διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου αναφέρονται ,σε αποψινό δελτίο Τύπου, τα παρακάτω: 

“Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Γραφείο Διοίκησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ.Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους.

Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά .

Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό.

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια  της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά (7) . Επιπλέον τονίζουμε ότι  την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως εξήντα (60) κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε.

Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ  20-10-2023  

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΥ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ