Η επιβράβευση ήρθε μετά από μια πολύ καλή προετοιμασία για Κασκούτα και Μαρκοπούλου του Α.Σ Shotokan Karate Ξυλοκάστρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2024 στην Πόλη

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν οι προσπάθειες δύο αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2024 που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη το τριήμερο 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου.

Παίζοντας από πέντε αγώνες, οι αθλητές κατάφεραν να καταλάβουν την Τρίτη θέση στις κατηγορίες τους κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για τους :

🔸 Κασκούτα Κωνσταντίνο στην κατηγορία  12 Yrs kumite male -47 kg

🔸 Μαρκοπούλου Μυρσίνη στην  κατηγορία 10 Yrs kumite female -34 kg

Και οι δύο αθλητές σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία σε ένα τόσο δύσκολο και  απαιτητικό  πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα αλλά και τον Δήμο μας, αναφέρει ο δήμος προσθέτοντας πως “Χαρακτηριστικό της δυσκολίας είναι το γεγονός ότι συμμετείχαν 12 χώρες με περίπου 1700 αθλητές όλοι πρωταθλητές στης χώρες τους. Η ομάδα αυτή των αθλητών μέσα από τα έως τώρα επιτεύγματά της, το νεαρό της ηλικίας του αλλά και του βαθμού της τεχνογνωσίας που κατέχει αφήνει τις καλύτερες προσδοκίες για ίδιες και μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, τους συγχαίρουμε για τα έως τώρα κατορθώματά τους και τους ευχαριστούμε για το αίσθημα υπερηφάνειας που μας γεμίζουν!” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ