Η “Ημέρα Καριέρας” από την ΔΥΠΑ “έρχεται” στην Κορινθία στις 17 Ιουνίου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) μας ενημερώνει ότι διοργανώνει την 19η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»  στο νομό μας και συγκεκριμμένα το Σάββατο 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Club Hotel Casino Loutraki , από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο, όπως αναφέρει ” να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.”. Το δελτίο Τύπου ακόμη κάνει γνωστά τα εξής: “Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, με εκατοντάδες θέσεις εργασίας διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των επιχειρήσεων χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-korinthia-2023

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here