Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κορινθίας και ο Κώστας Σκανδαλίδης κατέθεσαν αναφορά για υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Λουτρακίου ζητώντας να μην κλείσει

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κορινθίας σε συνεργασία με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ά
Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη κατέθεσε στην Βουλή στις 11/11/2022 με σχετική Αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας των Φορέων του Λουτρακίου για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι. Η Αναφορά απευθύνεται στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα.
Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λουτρακίου είχε
αναδείξει το θέμα από τις 3/9/2022, ζητώντας από την Δημοτική Αρχή και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκδώσουν ψήφισμα για την αποτροπή του τότε πιθανού κλεισίματος.
Όπως αναφέρει όμως σε δελτίο Τύπου σχετικό: “Παρόλα αυτά όλοι έμειναν απλοί θεατές, μεταξύ των οποίων και οι Κορίνθιοι Βουλευτές και Υφυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει καθημερινά ανοιχτό ταμείο σε έναν ολόκληρο Δήμο με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι Τράπεζες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να ξεφύγουν από την πολιτική της συρρίκνωσης και της μονόπλευρης μείωσης του κόστους και να εστιάσουν στο σκέλος της ανάπτυξης εργασιών και της πιστωτικής επέκτασης, αιμοδοτώντας την ελληνική οικονομία που το έχει ανάγκη σήμερα, εξαιτίας των συνεχόμενων κρίσεων που βιώνουμε.”
Αναλυτικά η Αναφορά, όπως μας απεστάλη:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
Βουλευτής Α΄ Αθηνών

Αθήνα 11/11/2022

Προς το Προεδρείο της Βουλής

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Θέμα: «Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι Κορινθίας»

Ο Βουλευτής Α’ Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης καταθέτει ως αναφορά την επισυναπτόμενη επιστολή διαμαρτυρίας των φορέων του Λουτρακίου.
Αναφέρονται στα προβλήματα που θα δημιουργήσει σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και επισκέπτες το προγραμματισμένο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι και ζητούν την αναθεώρηση της απόφασης αυτής, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ατόμων που αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Περαιτέρω θέτει σημαντικά εμπόδια στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Λουτρακίου.
Παρακαλούμε για τις ενέργειες του κου. Υπουργού.

Ο αναφέρων Βουλευτής
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ