Η Περιφέρεια θα  ενισχύσει τις Σχολές Οδηγών μέσω ΕΣΠΑ και θα αναζητήσει και άλλες μεθόδους στήριξης και ενίσχυσης του κλάδου

Την ημέρα που ξεκίνησαν ξανά την λειτουργία τους οι σχολές Οδηγών, με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, δηλαδή χθες Δευτέρα 19 Απριλίου, εκπρόσωποι των Σχολών Οδηγών επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του κατέθεσαν τα αιτήματα του κλάδου τους.
Ο Π.Νίκας άκουσε τα αιτήματα των εκπροσώπων, με τους οποίους, επιπλέον, συζήτησε για τα ζητήματα του επαγγέλματος αλλά και για τη βελτίωση στη συνεργασία τους με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας,  τόνισε πως πρόκειται για έναν πιεσμένο κλάδο από την πανδημία, ο οποίος δεν είχε τη στήριξη που θα έπρεπε και τους κάλεσε, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης του νέου ΕΣΠΑ, να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ώστε να μπορεί η Περιφέρεια να τους ενισχύσει. Τέλος, δεσμεύτηκε πως θα αναζητήσει κι άλλες μεθόδους στήριξης και ενίσχυσης του εν λόγω κλάδου και από άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ