Η πρώτη συνάντηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Βετεράνων  Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης τον προσεχή Οκτώβριο στο Λουτράκι

Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης στο Λουτράκι, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου με τους Εκπροσώπους και μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, τον Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Θάνο και τον Φάνη Μπατζακίδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Αθλητικής Προετοιμασίας Sportcamp Loutraki κ. Σπύρο Καραβούλη. Η συνάν τηση έγινε  το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Πάλης  από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, τον Οκτώβριο 2021 στην πόλη του Λουτρακίου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ.Γαλανόπουλος».

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που θα συμβάλλει σημαντικά στη  ακόμη μεγαλύτερη διεθνή προβολή του Δήμου ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού, «ενισχύοντας την τοπική οικονομία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς αναμένεται να προσελκύσει 1.000 και πλέον αθλητές και τους συνοδούς τους από περισσότερες από 50 χώρες, οι οποίοι θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, κάνοντας χρήση των άρτιων τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών  μας» αναφέρει ο  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ