Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Βίκυ Φλέσσα στα γραφεία της Περιφερειακής μας Ενότητας. Την υποδέχτηκαν ο Αναστάσιος Γκιολής και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Σ. Μουρίκης & Αθ. Κόρκα

Στα γραφεία της Περιφερειακής μας Ενότητας βρέθηκε σήμερα το πρωί η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Βίκη Φλέσσα. Εκεί και στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γκιολή και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες  Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Σωτήρη Μουρίκη και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα. Παρούσες η πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου Βασιλική Ευστρατιάδη και η πρόεδρος του Φ.Σ Κ Σοφία Κοκλώνη. Στο επίκεντρο της συζήτησης θέματα του νομού μας και της χώρας με έμφαση στα πολιτιστικά θέματα. 

Η κα Φλέσσα εξηγεί γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη:
“Για την προσήλωση που έχει στην αριστεία και την Παιδεία. Διότι, αν γινόταν τώρα ένα ΑΣΕΠ πολιτικών αρχηγών, θα ήταν ο μόνος που θα περνούσε! Διότι η Νέα Δημοκρατία με την εμβληματική φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «Ανήκομεν εις την Δύσιν» άνοιξε την πύλη της Ευρώπης για την χώρα μας, κράτησε με τον κ. Αντώνη Σαμαρά την Ελλάδα μας στην Ευρώπη και τώρα ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο πλέον φιλοευρωπαϊστής πολιτικός αρχηγός στον τόπο μας στοχεύει να αναβαθμίσει την θέση της πατρίδας μας στην Ευρώπη και τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ