Η My Grand Road και η Τροχαία Κορίνθου ενημέρωσαν τους μαθητές του εκπαιδευτηρίου “Homo Educandus Αγωγή”

Η My Grand Road σε συνεργασία με την Τροχαία Κορίνθου επισκέφτηκαν  στις 15/6/2021 το εκπαιδευτήριο <<Homo Educandus Αγωγή>> όπου και υλοποίησαν στους μαθητές της Α/μιας εκπαίδευσης πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση , “το πρόγραμμα είχε δύο μέρη , το Θεωρητικό και το Πρακτικό.
Το θεωρητικό μέρος περιλάμβανε ενημέρωση των μαθητών στο θέμα της αναγκαιότητας της χρήσης ποδηλατικού κράνους και της ζώνης ασφαλείας καθώς επίσης οι μαθητές κατανόησαν το τρόπο που θα μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν κάθε πινακίδα σήμανσης στο οδικό δίκτυο.
Το πρακτικό μέρος περιλάμβανε οδήγηση ποδηλάτου ή πατινιού όπου οι μαθητές χρησιμοποιώντας το κράνος ασφαλείας, οδήγησαν στο προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο του εκπαιδευτηρίου. Στο τέλος επιβραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές καθώς τους απονεμήθηκε Βεβαίωση Συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Οι δράση στέφθηκε με επιτυχία καθώς η διοικητής της Τροχαίας Κορίνθου η Α/Α Τσίτου Αγλαΐα , ο υποδιοικητής Υ/Α Γεώργαρης Ανδρέας , η Ανθ/μος Κασβίκη Αθηνά , ο Αστυφύλακας Ασημακόπουλος Παναγιώτης και ο εθελοντής του οργανισμού μας κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές και ελπίζουμε οι γνώσεις αυτές μέσω των παιδιών να μεταφερθούν σε κάθε σπίτι και να υποστηριχτούν από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ