Η Wolt ξεκινά τη λειτουργία της και στην Κόρινθο

Η Wolt ξεκινά τη λειτουργία της στα Μέγαρα και την Κόρινθο

Δελτίο Τύπου 

“Πλέον, οι κάτοικοι των δύο πόλεων έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές και τα ψώνια τους μέσω της εφαρμογής και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους.

Η Wolt, η υπηρεσία online delivery επεκτείνει το δίκτυό της στην ελληνική επικράτεια, με τα Μέγαρα και την Κόρινθο να βρίσκονται πλέον ανάμεσα στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται η πλατφόρμα. Παράλληλα, η εφαρμογή επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Έτσι, οι καταναλωτές στα Μέγαρα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα 21 εστιατόρια και 2 καταστήματα λιανικής, ενώ αντίστοιχα οι καταναλωτές στην Κόρινθο μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα στα 40 εστιατόρια και 9 καταστήματα λιανικής που είναι ήδη διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ παράλληλα, στην πλατφόρμα οι καταναλωτές στην Κόρινθο μπορούν να βρουν αποκλειστικά τα καταστήματα εστίασης: Brew Mates, Stand Up, Εντελβάις, Coffee Box 3, Soul Kitchen, Taverna Alexandra, Escobar και Mamma Bee, όπως και πολλά αγαπημένα venues, όπως τα: Cuppers, New Way Passagio, Seventy Coffee and Bakery, Kandavlos, Σημείο, Baristi και Κουλουράδες.

Με την ενσωμάτωση της Κορίνθου και των Μεγάρων, η Wolt θα εξυπηρετεί συνολικά 23 πόλεις στην Ελλάδα, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Στις πόλεις αυτές, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται από τη Wolt εδώ και 5 χρόνια, με την εταιρεία να επιδιώκει συνεχώς τη βελτίωση και εμπλουτισμό τους, με γνώμονα τη διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ