Θανάσης Μανάβης: “Δεν άντεξε την πίεση το παλιό δίκτυο του Βέλου. Εγγυόμαστε ότι είναι η τελευταία φορά που συνέβη αυτό…”

“Δεν άντεξε την πίεση το παλιό δίκτυο του Βέλου” ανέφερε χθες ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Θανάσης Μανάβης με ανάρτησή του στο FB με την σχετική φωτογραφία, προσθέτοντας πως “Το παλιό δίκτυο αμιάντου, στο οποίο δυστυχώς είναι ακόμα συνδεδεμένα αρκετά σπίτια του Βέλου, δεν άντεξε την πίεση, που ασκήθηκε λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερού με το οποίο ενισχύθηκαν οι δεξαμενές του Βέλου και δημιουργήθηκε εκτεταμένη βλάβη, την Κυριακή το απόγευμα.

Επί τόπου έφτασαν τα συνεργεία του δήμου και διέκοψαν την λειτουργία του, γιατί υπήρχε κίνδυνος για ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, από τις μεγάλες ποσότητες νερού, που πλημμύριζαν την περιοχή.

Η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί μέχρι αύριο, παρά τις προσπάθειες των συνεργείων μας.

Στην περιοχή που έχει σημειωθεί η βλάβη, τα περισσότερα σπίτια εξυπηρετήθηκαν γρήγορα από το νέο δίκτυο .”

Μάλιστα ο δήμαρχος έδωσε εντολή στην υπηρεσία ύδρευσης, άμεσα να συνδεθούν όλα τα σπίτια στο Βέλο με το νέο δίκτυο και να σταματήσει για 𝚷𝚨𝚴𝚻𝚨,  η λειτουργία του δικτύου αμιάντου, που είναι ιδιαίτερα επιβλαβές και διαρκώς παρουσιάζει βλάβες, όπως αναφέρει ο δήμος προσθέτοντας πως “Η δημοτική αρχή, τις ημέρες του Πάσχα, πέτυχε όλα τα χωριά μας να έχουν υπερεπάρκεια νερού και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ο σχεδιασμός και τα δίκτυα μας αντεπεξήλθαν πλήρως στις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών, που φέτος κυριολεκτικά κατέκλυσαν τον δήμο μας.

Με σχέδιο, νοικοκυριό και προσπάθεια αξιοποιήσαμε στον μέγιστο βαθμό τα νερά  των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ και το αποτέλεσμα το βίωσαν οι πολίτες.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών του Βέλου, που έμειναν, λόγω τη βλάβης,  χωρίς νερό και τους εγγυόμαστε ότι είναι η τελευταία φορά που συνέβη αυτό.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ