Θανάσης Μανάβης: Ο δήμος Βέλου-Βόχας σε λιγότερο από ένα μήνα μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα των χωριών μας την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!!

Θανάσης Μανάβης , Δήμαρχος Βέλου – Βόχας: “Η καθημερινότητα ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  για την νέα δημοτική αρχή το πρώτο και μεγάλο στοίχημα. Να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου και να μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Έτσι ανασυγκροτήσαμε άμεσα την Υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου, με σχέδιο που ήταν έτοιμο πριν αναλάβουμε και ξεκινήσαμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων. Δημόσιοι χώροι, δρόμοι, νεκροταφεία ,αυλάκια καθαρίστηκαν. Βλάβες διορθώθηκαν. Η παραλιακή ζώνη καθαρίστηκε. Οργανώθηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων και απομακρύνθηκαν τα ογκώδη. Άμεσα άρχισαν οι επισκευές και βελτιώσεις  σε όλα τα σχολεία του δήμου με ιεράρχηση και πρόγραμμα. Συνεχίζουμε, σε κάθε γωνιά του δήμου.

Ο δήμος Βέλου-Βόχας αυτή την στιγμή σε λιγότερο από ένα μήνα μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα των χωριών μας την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!!

Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε για πάντα!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ