Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα πάλης που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο Λουτράκι. 2 χάλκινα μετάλλια για την ελληνική ομάδα

Ολοκληρώθηκε , με μεγάλη επιτυχία, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2024 όπως και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Grappling U15 που διεξήχθη στις 11 και 12 Μαΐου 2024. Συνολικά, συμμετείχαν περισσότεροι από 700 αθλητές και αθλήτριες από 35 χώρες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος».

Τα πρωταθλήματα που συγκέντρωσαν τους καλύτερους νεαρούς αθλητές πάλης από όλη την Ευρώπη, πρόσφεραν θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες σε ένα γεμάτο ενέργεια και πάθος κοινό!, όπως αναφέρει ο δήμος.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τους νεαρούς παλαιστές να εντυπωσιάζουν με την τεχνική τους κατάρτιση και την αφοσίωσή τους στο άθλημα.

Υπήρχε άριστη οργάνωση και σύγχρονες εγκαταστάσεις που κέρδισαν τα εύσημα. Τοπικοί φορείς, εθελοντές και χορηγοί συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, προβάλλοντας το Λουτράκι ως έναν ιδανικό προορισμό για αθλητικά γεγονότα διεθνούς επιπέδου.

Και τα δύο πρωταθλήματα τελούσαν υπό την διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, με την συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης.

Συνδιοργανωτής των αγώνων ήταν ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, ενώ φορέας υλοποίησης ήταν το SPORTCAMP.

Ο Δήμος αναφέρει ακόμη: “Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις ελληνικές επιτυχίες, με την ελληνική ομάδα να κατακτά συνολικά 2 χάλκινα μετάλλια, αποδεικνύοντας τη συνεχή πρόοδο της ελληνικής πάλης στις μικρές ηλικίες. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζεϊτουνιάν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των 48 κιλών της Ελευθέρας και ο Νίκος Ζίνισα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 44 κιλά και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στην Ελληνορωμαϊκή.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές στην εκπλήρωση των στόχων τους και ευελπιστούμε να φιλοξενούμε πάντοτε μεγάλες διοργανώσεις στον τόπο μας! “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ