Και η Κορινθία σύντομα θα ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό τον ΕΟΔΥ , μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη

Η Περιφέρεια ξεκινά να ενισχύει τον ΕΟΔΥ . Με ανθρώπινο δυναμικό, από τα άτομα που προσέλαβε πρόσφατα για τις ανάγκες αντιμετώπισης της covid-19 (γιατρούς, νοσηλευτές, επόπτες υγείας και ψυχολόγους), θα ενισχύσει άμεσα τον ΕΟΔΥ η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε Αργολίδα, Αρκαδία και Μεσσηνία.

Αυτό γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι σε πρώτη φάση πρόκειται να διατεθούν συνολικά 9 άτομα για να συνδράμουν επικουρικά, α) στην Αργολίδα ένας γιατρός για εμβολιασμούς κατ’ οίκον, β) στην Αρκαδία 5 άτομα για συνδρομή είτε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο είτε στη διενέργεια των rapid tests στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και γ) στη Μεσσηνία 3 άτομα για συνδρομή είτε στο Γ.Ν. Καλαμάτας είτε στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στη διενέργεια των rapid tests.

“Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες δύο Περιφερειακές Ενότητες” δήλωσε ο Περιφερειάρχης, διαβεβαιώνοντας και επαναλαμβάνοντας ότι η συνδρομή της Περιφέρειας στην προσπάθεια του ΕΟΔΥ θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο που έχει στη διάθεσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ