Κλειστός, μέχρι νεωτέρας, ο δρόμος Αλεποχωρίου – Σχίνου, μετά την κατολίσθηση – Αυτοψία από κλιμάκιο παρουσία του Αναστασίου Γκιολή & του Γιώργου Γκιώνη

Σήμερα το πρωί, 1η Απριλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, κλιμάκιο της Ε.Α.Γ.Μ.Ε. (Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) προϊσταμένου του διευθυντή Νίκου Νικολάου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολή , του Δημάρχου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη και του Δημάρχου Μεγαρέων  Παναγιώτη Μαργέτη , του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων Δημήτρη Βόρδου , επισκέφθηκε το σημείο του δρόμου Αλεποχωρίου – Σχίνου, στο οποίο έχουν καταπέσει βράχια και πέτρες από το βουνό διαρρηγνύοντας τα προστατευτικά μεταλλικά πλέγματα που έχουν τοποθετηθεί.

Σκοπός της επίσκεψης η εκτίμηση επικινδυνότητας της υφιστάμενης κατάστασης και της εξέλιξης του φαινομένου. Ο κ. Νικολάου δεσμεύτηκε ότι θα υποβάλλει την έκθεσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα – κατά το πιθανότερο στο τέλος της εβδομάδας – και θα την παραδώσει στους δύο Δημάρχους καθώς και στις δύο Περιφέρειες, Αττικής και Πελοποννήσου.

Όλοι συμφώνησαν ότι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ