Κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΕΟΔΥ σε Αργολίδα και Σπάρτη – Ελεγχόμενη, μέχρι στιγμής η κατάσταση

Χθες και σήμερα  βρίσκονται τα κλιμάκια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις δύο περιοχές που από τα ξημερώματα  της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου, εφαρμόζεται αυστηρό lockdown λόγω του κορονοϊού , δηλαδή την Π.Ε. Αργολίδας και τον Δήμο Σπάρτης, στην Π.Ε. Λακωνίας.

Συγκεκριμμένα  στην Αργολίδα βρέθηκαν ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, γιατρός δημόσιας Υγείας, Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο γενικός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βασίλης Χαντζής.

Οπως τόνισε ο Π. Νίκας, υπάρχει “συνεχής επικοινωνία της Περιφέρειας με τον ΕΟΔΥ και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα και παρακολουθούμε την κατάσταση”.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι σε κάθε μία από τις δύο πιο πάνω περιοχές υπάρχουν από δύο ΚΟΜΥ (Κινητές Ομάδες Υγείας) υπό τον ΕΟΔΥ, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση από στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

“Η κατάσταση είναι καλή και στις δυο περιοχές” επισήμανε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Αυτό το λέω μετά λόγου γνώσεως, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα, γιατί είναι γνωστό πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν μεταβολές”.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία, εκτιμώντας ότι “εάν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, τότε το ‘σκληρό’ lockdown θα τελειώσει τη Δευτέρα” σε Αργολίδα και Σπάρτη -“νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά και στην Αργολίδα και στη Λακωνία” δήλωσε.

Όπως τόνισε επιπλέον «τέτοιες ώρες θα πρέπει, ιδιαίτερα τα στελέχη, να είμαστε ψύχραιμοι και ήρεμοι και να έχουμε ενιαία στάση”»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ