Κυριάκος Μητσοτάκης: “Γίνονται πολύ σημαντικές παρεμβάσεις σε όλη την επικράτεια, από τα μεγάλα μας νοσοκομεία μέχρι τα μικρά κέντρα Υγείας”

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», βρέθηκε ο Πρωθυπουργός σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη, όπου συνομίλησε με γιατρούς και προσωπικό και επέβλεψε τις εργασίες που γίνονται εκεί.

Ο κος Μητσοτάκης το χαρακτήρισε ως ένα νοσοκομείο «ναυαρχίδα» για ολόκληρο το λεκανοπέδιο, όπου γίνεται μια πολύ σημαντική παρέμβαση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών: “διπλασιάζεται ουσιαστικά η επιφάνεια και ταυτόχρονα δημιουργούνται και πολύ σύγχρονες υποδομές, για να μπορούμε να περιθάλψουμε οποιοδήποτε περιστατικό με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, όσο σοβαρό και αν είναι αυτό.

Παράλληλα όμως, ανακαινίζεται πλήρως η Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική κλινική, όλα τα κοινόχρηστα λουτρά και γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται τα εξωτερικά ιατρεία και τρεις ακόμα κλινικές: η Πνευμονολογική, η Καρδιοχειρουργική και η Αγγειοχειρουργική.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της δεύτερης τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ριζικός εκσυγχρονισμός βασικών υποδομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Και πράγματι, με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης γίνονται σήμερα πολύ σημαντικές παρεμβάσεις σε όλη την επικράτεια, από τα μεγάλα μας νοσοκομεία μέχρι τα μικρά κέντρα Υγείας, με έργα τα οποία έχουν ήδη αρχίσει και παραδίδονται και θα έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Δουλεύουμε εντατικά για να δημιουργήσουμε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που αξίζει στους πολίτες και που θα μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε ιατρική τους ανάγκη.” δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ