Κυριάκος Μητσοτάκης: “Να αποφύγουμε τις συναθροίσεις στα σπίτια» – «Βλέπουμε πια το φως στην άκρη του τούνελ»

Μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό απηύθυνε για μια ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μήνυμά του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω των γιορτών  μιας που όλοι θέλουν να  βρεθούν με τους αγαπημένους τους γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι. Ο κος Μητσοτάκης είπε:

«Τα περιστατικά βαίνουν μειούμενα και η πίεση στα νοσοκομεία μας έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά, αλλά οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ειδικά τις ημέρες των εορτών. Να τηρήσουμε στο ακέραιο τις επιταγές της Πολιτείας, οι οποίες φυσικά ακολουθούν πάντα τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων μας».

 Το μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός  από το νοσοκομείο της Βέροιας, κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του σε νοσοκομεία και κοινωνικές δομές στην Κεντρική Μακεδονία. Ο Πρωθυπουργός είπε ακόμη :  «Θέλω και πάλι να κάνω μία έκκληση. Να αποφύγουμε ειδικά τις συναθροίσεις στα σπίτια», τόνισε, προσθέτοντας ότι η δική του παράκληση προς του πολίτες είναι να γιορτάσουμε φέτος με «πολύ στενές οικογενειακές συνάξεις». Και συμπλήρωσε:  «Για να μη βιώσουμε και πάλι μία αναζωπύρωση της πανδημίας, ένα τρίτο κύμα το οποίο θα δοκιμάσει και πάλι το Εθνικό Σύστημα Υγείας» «Βλέπουμε πια το φως στην άκρη του τούνελ»,  είπε ο Πρωθυπουργός.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ