Κυριάκος Μητσοτάκης προς Υπουργούς: “Οι πολίτες μας έστειλαν το μήνυμα “σας εμπιστευόμαστε αλλά, πατήστε γκάζι και όχι φρένο”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το Υπουργικό συμβούλιο υπό τη νέα του σύνθεση, με τον Πρωθυπουργό, μετά τις ευχές στους Υπουργούς, να απευθύνει μήνυμα για εντατική δουλειά , διαμηνύοντας, σύμφωνα με αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, ότι θα είναι αυστηρός στην αξιολόγησή τους, τόσο ως προς το παραγόμενο έργο, όσο και ως προς την ομαδικότητά τους. Ο κ.Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι οι πολίτες επέλεξαν την αποχή, όχι την αντιπολίτευση.
«Οι πολίτες μας ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το 41% των εθνικών εκλογών εξακολουθεί να καθορίζει τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς. Αυτή η κυβέρνηση δεν φοβάται να κοιτάζει τις αδυναμίες της. Οι πολίτες μας έστειλαν το μήνυμα σας εμπιστευόμαστε αλλά, πατήστε γκάζι και όχι φρένο, είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο και πρόσθεσε: “Η εναλλαγή προσώπων δεν δείχνει κάτι άλλο, παρά την προσπάθεια να είμαστε καλύτεροι στο έργο μας. Όπως είπε, χρειαζόμαστε επιτελείο μάχης να έχουμε ορατό έργο και αποτελέσματα σε συγκεκριμένο χρόνο, σημειώνοντας ότι θα είναι αυστηρός σε ό,τι αφορά την εργατικότητα και την ομαδικότητα της κυβέρνησης, «όπως και οι πολίτες που μας κρίνουν».
Συνοψίζοντας είπε με τρεις λέξεις: «Μαζί στα καλύτερα» και ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ