Λουτράκι: Μέχρι την Παρασκευή η υποβολή αίτησης από τους Πολιτιστικούς & Αθλητικούς συλλόγους για επιχορήγηση

Λήγει στις 7 Ιουνίου η προθεσμία που έχει ορίσει ο  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για την επιχορήγηση των Πολιτιστικών & Αθλητικών συλλόγων της περιοχής , αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά τους στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου τους Έτσι τους καλεί όσους εδρεύουν εντός των διοικητικών ορίων του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2024, σύμφωνα με το άρθρο 202 παρ. 1 Ν. 3463/2006 (Α’ 114) όπως ισχύει και την κείμενη νομολογία, να καταθέσουν πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά που θα βρουν εδώ: https://loutraki.gov.gr/…/prosklisi-ekdilosis…/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να τις αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο email: e-protokollo@loutraki.gr το αργότερο μέχρι και την 7η Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή.

📍 Υπεύθυνος για την παραλαβή αιτήσεων & φακέλων: κ. Γιάννης Μαυροειδής – Γενικός Γραμματέας Δήμου (τηλ. 2744360126) – Αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες: κ. Γεώργιος Ντόντος (τηλ. 2744360135)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ