Μία ακόμη καλά οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς ΡΟΜΑ, στο νομό μας. 7 συλλήψεις (για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος & παράνομο εμπόριο)

φωτο αρχείου

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκε και σήμερα το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βέλου-Βόχας, μία ακόμη στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας. (ΡΟΜΑ) 

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Κορινθίας και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν 7 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας (6 άτομα) και 1 άτομο, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης βεβαιώθηκαν -41- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

“Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου”, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ