Μία ακόμη όμορφη τοιχογραφία που στέλνει το δικό της μήνυμα, σε σχολείο του νομού μας, από τον Life In Colour (στο Δημοτικό σχολείο Εξαμιλίων)

Ο Life In Colour δημιούργησε ένα ακόμη όμορφο τοπίο στον τοίχο ενός ακόμη σχολείου στο νομό μας. Ζωγράφισε μία μεγάλων διαστάσεων δημόσια τοιχογραφία στο Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων Κορίνθου, με αφορμή τo πρόγραμμα “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια” της UrbanAct. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Δ/νσης του σχολείου.

Όπως αναφέρει ο Life In Colour “το έργο μου είναι μια υπενθύμιση για την διαφορετικότητα και την ομορφιά αυτής η οποία υπάρχει παντού γύρω μας, τόσο στα χρώματα, στη φύση όσο και στους ανθρώπους. Η παλέτα των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκε, οι φόρμες και τα λιτά χαρακτηριστικά των προσώπων, προσπαθούν να ενδυναμώσουν αυτή την έννοια της διαφορετικότητας και συμβολικά να μας παραπέμπει στο σεβασμό της.”

Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της UrbanAct για παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης και υλοποιήθηκε με την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Κορινθίων και όπως ακόμα αναφέρεται “Για πολλά χρόνια παρεμβαίνουμε με τις δράσεις μας στα σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που ανακαινίζουν αισθητικά τους χώρους, εκπέμπουν μηνύματα, ομορφιά και αισιοδοξία, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους για τη γνώση, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.

Μέγας χορηγός του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν η MotorOil.

Xορηγός το ξενοδοχείο Ephira

Υποστηρικτές οι εταιρείες Landis+Gyr, Flame και Rollex Aβεε.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ