Μία πράξη για μίμηση: Βραβεύτηκαν για την ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

φωτο: Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων

Χθες  Τρίτη 17 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου οι μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον 4ο Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, στο πλαίσιο του Followgreen, βραβεύθηκαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη .
Στον φετινό μαραθώνιο, συμμετείχαν 2.176 μαθητές από 17 σχολεία του Δήμου, οι οποίοι ανακύκλωσαν πάνω από 13.000 κιλά υλικών, όπως αναφέρει ο δήμος, ο οποίος τονίζει πως
“αξίζει να σημειωθεί πως η στήριξη των σχολείων από τα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης του Δήμου ήταν εξαιρετικά υψηλή, καθώς έγινε συνολική δωρεά 23.400 πόντων επιβράβευσης.”
Τα σχολεία έλαβαν επαίνους συμμετοχής, βραβεία και δώρα όπως, desktop, projectors, ηχεία κ.λπ. για τις σχολικές μονάδες, που προσέφεραν οι χορηγοί της δράσης.
Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης, ήταν από το 4ο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου.
Υποστηρικτές της δράσης ήταν η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) (σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών), η Recycom (εταιρία ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων), η Combatt (σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης συσσωρευτών) και η εταιρία εμφιαλωμένου νερού «Υδρία» Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι “Υδρία” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here