Μαθητές από την Κορινθία βραβεύτηκαν από την Υφυπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέτα Μακρή στο Υπουργείο

Μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Σοφικού και το “Αριστοτέλειο” Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο επιβραβεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κα Ζέτα Μακρή, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μικρό αμφιθέατρο του Υπουργείου.

Την είδηση διαβάζουμε από τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Γιώργο Φερετζάνη , ο οποίος μέσω του FB αναφέρει πως “Τα παιδιά, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των δασκάλων τους, δημιούργησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους με θέμα: «Παρουσίαση Παραολυμπιακών Αθλημάτων: Η γιορτή της συμπερίληψης».

Η  πλήρης ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, αποτελεί  βασική προτεραιότητα της Πολιτείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Έχουμε, ωστόσο, πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα. Στη διαδρομή αυτή,  έχουμε χρέος να καλλιεργήσουμε την συμπεριληπτική αντίληψη στα παιδιά μας.

Στην Κόρινθο και το Σοφικό η αρχή έγινε. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας και φυσικά στους συντονιστές της επιτυχούς προσπάθειας, Θεοδώρα Κουρεμένου (Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου Σοφικού) και Σταμάτιο Γκούμα (Δ/ντη Δημοτικού του Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου).”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ