Μαριλένα Σούκουλη: «Στις 9 Ιουνίου στέλνουμε μήνυμα Υπευθυνότητας. Προχωράμε μόνο Μπροστά»

“Η προεκλογική περίοδος σε λίγες μέρες φτάνει στο τέλος της και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα κληθούν να επιλέξουν το κόμμα που θα δυναμώσει την φωνή τους στην Ευρώπη.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθήσαμε όλη αυτήν περίοδο να αναδείξουμε με τεκμηρίωση και σοβαρότητα την σημασία των ευρωεκλογών για τις ζωές όλων μας. Για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια Ευρώπη που αλλάζει. Για την αναγκαιότητα η χώρα μας να πρωταγωνιστήσει στις απαντήσεις που πρέπει από κοινού να δώσουμε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Απέναντι μας είχαμε τον αφόρητο λαϊκισμό του σκοταδισμού και της καθυστέρησης και το χλιδάτο lifestyle, όπου τα πραγματικά προβλήματα αποτελούν απλό ντεκόρ για την προβολή μιας κενής περιεχομένου εικόνας.

Οι πολίτες όμως έχουν και μνήμη και αίσθημα ευθύνης και σίγουρα δεν θέλουν να επιστρέψει η εποχή της ανασφάλειας για την πορεία της Ελλάδας μας.

Οι ανέξοδοι πειραματισμοί, οι κενές υποσχέσεις, ο φθηνός Πολακισμός δεν ταιριάζει και δεν ανταποκρίνεται στις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού να αναταχθεί η οικονομική και κοινωνική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. Τα δομικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε απαιτούν σχέδιο και μεθοδικότητα, ώστε η Ελλάδα να κάνει σταθερά βήματα σύγκλησης με τα προηγμένα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εποχή της ασυναρτησίας και της ελαφρότητας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες απαιτούν, και ορθά, να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τρόπο αποτελεσματικό. Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κομβικός και βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένης λύσης που βελτιώνει τις ζωές των ευρωπαίων πολιτών. Το αποτύπωμα της ωφέλειας από την συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα βρίσκεται σε κάθε πτυχή εφαρμοσμένης πολιτικής στην χώρας μας. Όπου και να στρέψουμε το βλέμμα μας η Ευρώπη είναι παρούσα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που άνοιξε τον δρόμο σε αυτήν την ιστορική πορεία. Η Νέα Δημοκρατία ήταν διαχρονικά, σταθερά και αταλάντευτα το πραγματικά ευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδας. Η Νέα Δημοκρατία αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί εγγύηση ότι η Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί στον φυσικό της χώρο, στον πυρήνα της Ευρώπης. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και δυναμώνουμε την επιλογή μας για μια Ισχυρή Ευρώπη, της ευημερίας και της προόδου. Για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης που διεκδικεί και κερδίζει. Προχωράμε Μαζί. Προχωράμε μόνο μπροστά.

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη,

Βουλευτής Ν. Κορινθίας, Αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας σε θέματα Παραγωγής και Εμπορίου”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ