Μαριλένα Σούκουλη: «Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων αποτελεί μια σημαντική δομή ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη»

«Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων αποτελεί μια σημαντική δομή που έρχεται να προστεθεί στην συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση των κοινωνικών πολιτικών στην χώρα. Στεκόμαστε με προσοχή και φροντίδα ιδιαίτερα στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η σταθερή δομή του Κέντρου στεγάζεται πλέον σε ένα σύγχρονο χώρο όπου και οι πολίτες αλλά και οι εργαζόμενοι θα μπορούν λειτουργούν με αξιοπρέπεια όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο κράτος. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνεργάστηκαν για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών που βρίσκονται σταθερά δίπλα στους πολίτες .»

Αυτά δήλωσε η π. Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων, που έγινε την περασμένη Παρασκευή 30 Ιουλίου, στην οδό Πυλαρινού, εκεί όπου στεγαζόταν η Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ