Μαριλένα Σούκουλη: «Τώρα είναι η ώρα συλλογικά και ατομικά να μην επιδείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα κακοποίησης απ’ όπου και εάν προέρχονται»

Η Βουλευτής της Ν.Δ Μαριλένα Σούκουλη επισκέφθηκε  μαζί με τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών -Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων. Μια επίσκεψη που εκτός από επίκαιρο χαρακτήρα είχε και διαχρονική σημασία , αφού το ενδιαφέρον της κας Σούκουλη για θέματα κοινωνικά είναι διαρκής.

Η ίδια η Βουλευτής ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο F σχετικά με την επίσκεψη αυτή:  «Η συγκεκριμένη δομή παρέχει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε Γυναίκες που υφίστανται σωματική κακοποίηση, ψυχολογική, συναισθηματική ή λεκτική βία, οικονομική βία, που έχουν υποστεί ή απόπειρα βιασμού, που έχουν υπάρξει θύματα πορνείας ή trafficking, που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Ενώ παράλληλα και όταν απαιτείται παραπέμπονται σε αρμόδιες υπηρεσίες Υπηρεσίες παραπομπής των θυμάτων στις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές, στο δικαστήριο, σε νοσοκομεία, κέντρα Υγείας, κέντρα ψυχικής υγιεινής, σε φορείς αρμόδιους για προνοιακά ή άλλα επιδόματα, σε φορείς προώθησης της απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, σε φορείς προστασίας και στήριξης παιδιών»  Και συνεχίζοντας η κα Σούκουλη απευθύνει ένα μήνυμα: . «Τώρα είναι η ώρα συλλογικά και ατομικά να μην επιδείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα κακοποίησης απ όπου και εάν προέρχονται.

Ευχαριστώ τα στελέχη της Δομής για τον επαγγελματισμό τους αλλά κυρίως για την βοήθεια που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας. Τώρα είναι η Ώρα. Καμία ανοχή!. Σπάμε την Σιωπή!»

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας Δήμου Κορινθίων

Εθν. Ανεξαρτησίας 58 (Ισόγειο)

τηλ/fax: 2741074670

e-mail: skgyndk@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ