Μεγάλο ενδιαφέρον του Στέφανου Κασσελάκη για τον Αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας τον οποίο επισκέφθηκε . Τί δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ

Η Νεμέα και ο Αρχαιολογικός της χώρος ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη σήμερα το πρωί στο νομό μας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ που επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Κορινθία .

Στον Αρχαιολογικό χώρο επισκέφθηκε τον Ναό του Διός και το Αρχαίο στάδιο που ανέδειξε ο αείμνηστος Αρχαιολόγος Στέφανος Μίλλερ και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ευρήματα του μουσείου.

Αφού ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του χώρου , ο κος Κασσελάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της ανάγκης αξιοποίησης σχετικών προγραμμάτων, επισημαίνοντας ότι «εδώ έπρεπε να είχαμε φοιτητές από πολλά Πανεπιστήμια του εξωτερικού, να είχαμε νέα παιδιά να βλέπουν τη διαδικασία, να γινόταν ένα κέντρο ανάπτυξης, συνδυασμός εκπαίδευσης, Αρχαιολογικής μελέτης και τουρισμού».

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν πράττουμε τα δέοντα για να μπορέσουμε να αναδείξουμε αυτό το μνημείο πολιτισμού, ώστε να δημιουργηθεί και μια τοπική ανάπτυξη γύρω από αυτό. Είναι κοινή λογική την οποία δυστυχώς δεν βλέπουμε στη χώρα μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά το τέλος της επίσκεψής του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ επισκέφθηκε και οινοποιεία της περιοχής, συνομίλησε με τοπικούς παραγωγούς, δοκίμασε το εξαιρετικό κρασί, ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε την Κόρινθο και τον χώρο της πρώην Σωληνουργίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ