Μετά τις συλλήψεις επιχειρηματιών στο Λουτράκι λόγω ηχορύπανσης αλλά για την γενικότερη ασφάλεια του Δήμου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Χαράλαμπο Τετράδη είχε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης . Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης στο Δήμο .

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Διοικήτρια του Α.Τ. Λουτρακίου, Μάρθα Μυστακίδου, καθώς και εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζευς”.  Επιπλέον, παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του “Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου”, Ιωάννης Αλεξανδρής.

“Αφορμή της συνάντησης, τα πρόσφατα περιστατικά συλλήψεων επιχειρηματιών στην πόλη του Λουτρακίου λόγω ηχορύπανσης, μετά από καταγγελίες που έγιναν από πολίτες. Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τρόποι για περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ Φορέων, Αρχών και επιχειρηματιών πάντα μέσα στο πλαίσιο του Νόμου, με απώτερο σκοπό το συνολικό όφελος της πόλης του Λουτρακίου”, αναφέρει ο δήμος στο FB .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ