Μετά το Κιάτο, η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ “ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ”, θα βρεθεί στην Κόρινθο και το Ξυλόκαστρο. Υποστήριξη & παρέμβαση σε εξαρτημένα άτομα

φωτο αρχείου

Ξεκίνησαν και στο νομό μας και συγκεκριμμένα από το Κιάτο, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι ενημερωτικές δράσεις της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ “ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ” Ναυπλίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των  Ναρκωτικών .

“Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών στις 26/06/2024, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο έχει προγραμματίσει ενημερωτικές δράσεις επίσης στην Τρίπολη την Δευτέρα 17 Ιουνίου, στην Κόρινθο την Τρίτη 18 Ιουνίου και τέλος, στο Ξυλόκαστρο την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Το διεπιστημονικό προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ παρέχει  υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (αλκοόλ,  ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming), καθώς και στις οικογένειές τους.

Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου: 27520-25083, 6971-994804  Οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ