Μεταφέρονται τα οχήματα, απορριμματοφόρα, καθώς και τα συνεργεία του Δήμου Κορινθίων στο χώρο του πρώην στρατοπέδου 6ου Συντάγματος πεζικού

Όλα τα οχήματα, απορριμματοφόρα, κλπ καθώς και τα συνεργεία του Δήμου Κορινθίων , με απόφαση Δ.Σ , μεταφέρονται από τον χώρο της οδού Αδειμάντου στο χώρο του στρατοπέδου 6ου συντάγματος πεζικού.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: “Αναβαθμίζουμε  το περιβάλλον και την αισθητική της περιοχής ικανοποιώντας μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων περιοίκων.

Ζητήσαμε περίπου 30 στρέμματα από το ΤΕΘΑ στη βορειοδυτική πλευρά του στρατοπέδου (απέναντι από το νεκροταφείο) και το αίτημά μας έγινε αποδεκτό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε την πρόταση του ΤΕΘΑ μέχρι την οριστική έκβαση της υπόθεσης παραχώρησης του στρατοπέδου στο Δήμο είτε με απευθείας παραχώρηση που ακόμα το παλεύουμε, είτε μέσω πολεοδόμησης που ήδη έχει ξεκινήσει.

Βάζουμε τάξη στη στάθμευση, τη φύλαξη και την αξιοποίηση όλου του στόλου του Δήμου και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών και συνεργείων.” κατέληξε ο Νίκος Σταυρέλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ