Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο 14ο Φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας. Ποιός ο στόχος της

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας που φέτος πραγματοποιείται για 14η χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει με περίπτερο , στο οποίο θα φιλοξενηθούν όσοι μελισσοκόμοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να μετάσχουν μέσω της Περιφέρειας στο φετινό 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας.

Στόχος της Περιφέρειας είναι, μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις και φεστιβάλ, να προβάλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών.

Το Φεστιβάλ αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό στον τομέα του και τη σημαντικότερη εκδήλωση του μελισσοκομικού τομέα στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ