Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021

Η Περιφέρειά μας θα λάβει μέρος στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 12 με 14 Νοεμβρίου.

Η Περιφέρεια θα συμμετέχει με περίπτερο και θα γίνει προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού “Πελοπόννησος”.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας , «στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού covid-19, δίνεται από τη διοργανώτρια εταιρεία “Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε” η δυνατότητα φιλοξενίας 5 συνεκθετών στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως άμεσος εκθέτης.

Οι συνεκθέτες θα έχουνε δικαίωμα συμμετοχής στις Β2Β (Business to Business) συναντήσεις με ανώτατο όριο 20 ραντεβού, και οφείλουν να τακτοποιήσουν οικονομικά τη συμμετοχή τους απευθείας με τη Helexpo – έναντι 150 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο email: tourismos@pekorinthias.gr, έως και την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ενημερώνοντας συγχρόνως εάν υπάρχει ενδιαφέρον για Β2Β συναντήσεις.

Σημειώνεται, τέλος, ότι λόγω του μικρού αριθμού συνεκθετών που μπορεί να φιλοξενήσει το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου -εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού covid-19, όπως ορίζεται από τη διοργανώτρια εταιρεία-, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here