Με δυναμική παρουσία στην 87η Δ.Ε.Θ το Επιμελητήριο Κορινθίας και οι 8 κορινθιακές επιχειρήσεις

Δυναμική η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 87η ΔΕΘ . Και με αυτή την συμμετοχή στήριξε ενεργά την επιχειρηματικότητα και επιδότησε εξολοκλήρου τη συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις της χώρας, όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε με επιχειρήσεις – μέλη του, στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Οι επιχειρήσεις ήταν:

  1. CORINTO – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  2. ΒΑΣΩ ΑΙΒΑΛΗ – ΜΠΙΖΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  3. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΑΡΙΚΤΣΗΣ
  4. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ GROUP – ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
  5. ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
  6. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΕΝΤΟΥΛΗ – ΜΠΙΖΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  7. ΚΡΙΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Krelectronics Machinery
  8. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Αρκετοί επαγγελματίες, πολίτες αλλά και άνθρωποι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, επισκέφθηκαν το περίπτερο και ενημερώθηκαν για τις επιχειρήσεις της Κορινθίας και τους εκθέτες.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, κος Κωστής Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης , κος Κωνσταντίνος Ζερβάς, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, κος Γιάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΘ, κος Αλέξανδρος Τσαξιρλής, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ, κος Αναστάσιος Τζήκας, αλλά και πλήθος Προέδρων Επιμελητηρίων της χώρας, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here